Jag är så glad!

Hej, 

Nu har jag varit på face2faith, det var verkligen fantastiskt! Vi hade lovsångskvällar, bibelstudium och massor av tid att träffa nya vänner. Jag gjorde även en film tillsammans med några, det var lite lustigt att höra sig själv prata på knackig tyska men de andra sa att de förstod vad jag sa;) 

Jag frågade några från lägret hur de tycker att jag pratade, och de berättar att det låter som om jag kommer från Frankrike. Haha, så alltså har jag en dialekt från Frankrike ;) 

Och när tyskar försöker prata svenska låter det som finska! Det är ännu roligare:D


Några godingar från lägret! 


Marina+Lisa+jag(var inte riktigt beredd på foto;)) = shopping i Augsburg 


Min värdsyster Thea och hennes pojkvän Michi står här och plockar tyska mini kiwis som senare ska bli marmelad, nästan hela familjen var med och plockade. Här ser ni lite av vår trädgård ;) med familjen går det bra, först vet man inte riktigt hur Familjen fungerar men nu efter tre månader börjar jag förstå! Det känns super och det känns som jag är en del i familjen nu! 


Jag och några äldre människor, de träffas varje månad för att lära sig svenska och prata igenom sina resor i Sverige, där blev jag inbjuden och väldigt uppskattad:D


Tyskalad har faktiskt skön natur i städerna med, det överraskade mig. Jag trodde att det skulle vara mycket industrier och hus men det finns underbar natur också! 

Nästa gång jag skriver kommer det handla om skolan och min dagliga vardag! Vi ses